Turnen bij VLC Breda

VLC Breda heeft verschillende recreatieve turngroepen, zowel in Breda als Bavel en Ulvenhout. Zowel voor jongens als meisjes in alle leeftijdscategorieën.
In deze lessen komen alle toestellen aan bod. Zoals de brug met ongelijke leggers, evenwichtsbalk, lange mat en het springen voor de meisjes en de jongens oefenen op de gelijke brug, de ringen, lange mat, de rekstok en het springen.

Naast het recreatieve turnen heeft VLC Breda ook groepen selectie turnen die meedoen aan KNGU-wedstrijden zowel op nationaal- als districtsniveau. Deze trainingen worden gegeven in Breda, Bavel en Prinsenbeek.

Het seizoen sluiten wij altijd af met een gezellige onderlinge turnwedstrijd. Deze vindt meestal plaats vlak voor de zomervakantie. Ook kunnen al onze turnsters, zowel recreanten als selectie, meedoen aan de Open Bredase Turnkampioenschappen in het Pinksterweekend.

VLC Breda-Rek-5
VLC Breda-Balk-14
VLC Breda-Sprong-4

Wil je je aanmelden voor een proefles turnen? Je mag altijd 2 gratis proeflessen meedoen. Kijk in het lesrooster welk tijdstip jou uitkomt en stuur een mailtje om je aan te melden voor een proefles naar turnen@vlcbreda.nl